Kepez Özel Eğitim Anaokulu
AYANOĞLU MAH. 1808 SK. NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 KEPEZ / ANTALYA

İyi uygulamaları ile Türkiye çapında örnek alınan okul olmak.

MİSYON

Okulumuzda eğitim alan tüm bireyleri eğitim ihtiyaçları, yeterlilikleri, ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda öncelikli aile olmak üzere, alanda çalışmalar yürüten kurum kuruluşlarla işbirliği yaparak üst öğrenime ve toplumsal yaşama hazırlamak.

BAŞARILAR

Kepez ilçesinde okulöncesi dönemde özel eğitim gerektiren bireylere yönelik açılmış olan ilk ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU.

Tam gün

Merkezi klima sistemi

Servis Bilgisi

Okulumuza öğrencilerimiz MEB yönetmelikleri kapsamında ücretsizdir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerimiz için servis ayarlanmış olup evden okula ve okuldan eve ulaşım sağlanmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Antalya Valiliği ile aramızdaki mesafe 8 km ; Kepez Kaymakamlığı ile aramızdaki mesafe 5 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ayanoğlu Mahallesi 6269. Sokak No:1 07210 Kepez/ANTALYA (Varsak Köprüsü üstü Süleyman Demirel Bulvarı Fevzi Çakmak Tramvay durağı yanı)